måndag 17 februari 2014

Första skissen


38 graders taklutning ger en mindre övervåning och ritningarna på smålandsvillan kommer inte riktigt till sin rätt. Vi gör så gott vi kan:-). Här är första utkastet. Vi vill så gärna ha fyra sovrum på övervåningen. Detta kan nog bli bra även om de två barnrummen i gaveln blir små. Toaletten blir större än vad vi tänkt oss, men vi bygger nog in lite förvaringslösningar på toaletten så att handdukar m.m får plats. Nu väntar vi bara på konstruktören för att få hjälp med vinkeln. 

2 kommentarer:

  1. Nybbygare i Småland :)18 mars 2014 kl. 04:59

    Hej! Har kikat lite på ert bygge. Är själv i startgroparna att bygga en Visingsö. Tänkte fråga dig om det finns något som ni tänkt på efteråt att ni skulle vilja göra annorlunda? Det är så mycket att ta ställning till så man vet inte riktigt var man ska börja! :) Ska man uppgradera kök eller välja ett IKEA-kök istället, kakla själv eller låta det ingå i bygget? Mycket tankar har vi men inte många svar :) Vore tacksam för lite av dina tankar.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Förlåt att jag missat din kommentar. Har inte varit inne på bloggen på ett tag. Tänkte uppdatera lite mer under sommaren :-)
    Vi kunde inte välja bort köket men hade vi kunnat hade kanske ett ikeakök varit att rekommendera. Vi har kompletterat en hel del, både köksö och en länga till och det hade blivit betydligt billigare med ikeakök.
    Ang. kakling har nog alla våra grannar valt annat kakel än det som ingår men vi tycker faktiskt att det är helt ok. Vitt och klassiskt.
    I badrummet valde vi våtrumsmatta och är faktiskt nöjda med den. Vill vi kan vi ju alltid kakla vid ett senare tillfälle om det känns som ett måste.
    Något som vi är glada att vi gjorde var att vi satte igen väggen mellan vardagsrum och kök. På så vis har vi även fått till en extra bänkyta i köket. Bilder kommer på detta.

    Lycka till med ert bygge!
    /Sofia

    SvaraRadera